sunnuntai 23. tammikuuta 2011

YouTube

Siis, OMG, olin facebookissa jossa ystavattareni oli laittanut youtuben musiikkia,,,,,Kaija Karkista ja Ile Kalliota, jee mun suosikkeja!!!!! Kuuntelin kaikkea vanhaa ja sielta 'bongasin (OMG< OMG!!!!)  illan viimeisina hitaina soitattaessani ollessani (vuonna 1 ja 2)  musiikkiemantana' Tavaramarkkinoiden "Kevaan" ja sielta bongasin Sir Elwoodin hiljaiset varit, josta bongasin " Zen Cafe'en....ja edelleen Rainio Bros-hiljaisissa huoneissa, Nelja ruusua-elan vain kerran, Froikkareiden vieikaa minut baariin...hik!,,,Lapin Lahden lintujen :edes kerran,,,,,Leevi and the Leevings-itkisitko onnesta, OMG, Juha Matti, Matti Esko....Agents ja Jorma Kaariainen...Finlanders-villi yo tai kaikki tytot, voisin pitaa vaikka pienen tanssi illan soittamistani musiikista vuosina yksi ja kaksi.
 Tama ei ole suosikkini, mutta alkoi jo vahan vasyttamaan tuo musiikin kuuntelu....

2 kommenttia:

  1. YouTuubi on pohjaton kaivo, sinne kun eksyy niin vaikea on päästä pois ;-) Löytyy vaikka mitä ja ennen kaikkea just noita "vanhoja kunnon kappaleita" ja tietysti myös pätkiä vanhoista TV-ohjelmista.

    Täällä Italiassa on mainio radioasema OttoFM, joka soittaa 80-luvun musaa. Se on meillä aina autossa päällä ja lapsikin siinä sivussa oppii, mitä on hyvä musiikki! :-D

    VastaaPoista
  2. Terkut Suomesta! Blogistani löytyy sinulle pieni tervehdys:-)

    VastaaPoista