keskiviikko 19. tammikuuta 2011

Tyttarien koulu alkoi vihdoinkin!!!

Eilen keskiyon jalkeen tuli Teppo kotiin  Italiasta, mutta silti vaihdoimme kuulumiset ja istuskelimme olohuoneessa n klo 03:een.  Aamulla herattelin tyttaria n 6.30 ja kouluun lahdimme  7.40.

Teen tanaan tytoille ihan vaan lettutaikinan iltapaiva valipalaksi/lounaaksi, olen menossa klo 17 ystavattareni kanssa keskiviikon uusille ruokamarkkinoille tuonne 10 min matkan paahan ja ne pitaisi olla tooosi hyvat markkinat...katsotaan.

Maanantai aamuna olin molempien koirien kanssa kavelylla ja paatin oikaista klubitalon pihan poikki. Siella kuvattiin just syysvaatteita johonkin paikalliseen lehteen ja eras assari juoksi mut kiinni. Halusi mallin kanssa samaan kuvaan............ meidan RONIN!!! Siina se istui terhakkaan nakoisena mallin vieressa hihnassa pienen aikaa, kunnes hokasi etta 'mami onkin tuolla' ja lahti vetamaan mallia perassaan mun luo. Joten meilla on mallikoira, pitaisikohan alkaa  kauppaamaan sita lehtiin. Nyt ne molemmat nukkuvat tassa lahellani pation viileydessa, on jalleen kuuma paiva. (Huomenna pitais sataa, jihuu).
Aamun lenkitykset venahtivat, koska oli paluu arkeen  ja menin jalleen  eri aikaa niiden kanssa lenkille. Ihanaa palata arkeen ja rutiineihin!


Mallimme loysi oikein mukavan paikan kukkapenkista


ruusuja pihallamme

2 kommenttia:

  1. Ja minä, kun luulin, että sinua halusivat malliksi.

    VastaaPoista
  2. Teillä onkin sitten oikein julkkiskoira:-)

    VastaaPoista