sunnuntai 16. tammikuuta 2011

Nacho lautanen vai paivavarjo???

Hout Bayssa on joka sunnuntai markkinat. Kaymme siella silloin talloin vaikka tuntuu etta siella ei ole  ollut vaihtuvuutta naina vuosina paljoakaan, mita me taalla olemme olleet.
Ostimme kinuskidonitseja kotiin syotaviksi ja itse ostin aurinkohatun, vai......




Tama menee ihan ryttyyn, joten voin ottaa sen myos  mukaan matkalaukkuun. Tosin tyttaret eivat aio tuntea mua, jos mulla on tama paassani. Myyja kuitenkin sanoi, etta moni on ostanut tallaisen ja laittanut siihen mekkoon sopivan ruusun tms ja hattu on todella elegantti vaikka haihin!!!


Tallaisen Teppo kehitti keittion taululle tyttoja varten, tuli vahan hassusti tahan nyt esille.

3 kommenttia:

  1. Ihana hattu:-) Mä ostin vähän samanlaisen viime kesänä Lissabonista, myönnytys 46 asteen helteelle! Pojat kyllä meinasivat sitten kotona tukehtua nauruun lätsän nähdessään. Ehkä eivät näyttäytyisi seurassani, jos hattu on päässä.-)

    VastaaPoista
  2. Tuo hattu tosiaankin varjostaa auringolta, ei ole ainakaan liian pieni :-) Siihen kun tosiaan lisäät jonkun kukkasen tai silkkinauhaa, niin saat sen juhlahatun!

    Kerrohan, toimiiko "motivaatiotaulu" tytöille?

    VastaaPoista
  3. Pirpana, mika nuorisoa vaivaa, nauravat meille? Miksukin sanoi mulle siella markkinoilla etta mee pois, ma en tunne sua kun sulla on toi paassa...
    Perheenaiti, keskimmasella rahat finito, joten mietti etta kuinka paljon maksan halle, jos han pesee autoni. Sita ei meinaan ole listassa ja maksoin halle viime kuussa n 5 euroa(50R) kun pesi autoni.

    VastaaPoista