perjantai 19. marraskuuta 2010

Valitus aamu!!!





Tassa nama retaleet lepailevat ihan natisti meidan eteisessa.

Eilen iltalenkilla Roni tempaisi  itsensa puskaan, kuulin kissan aanta ja ryntasin sinne. Siella Roni makasi Kissa suussaan ja kissa kynsi minka ehti Ronin kuonoa. Paniikissa en tiennyt miten irroittaa ne toisistaan, mutta onneksi kissa paasi luikahtamaan pakoon. Onneksi! Roni kylla lahti sen peraan, mutta ei saanut kiinni. Luultavasti kissa ei ole kenenkaan, koska olen tavannut sita useita kertoja iltaisin lenkillamme ja yleensa on just puskissa kyttaamassa lintuja. Toivottavasti ei kaynyt mitenkaan.Teppo pisti Ronin pihalle jaahtymaan, mutta se karkaksi sielta! Myohemmin Teppo etsi sita pihalta otsalamppu paassaan ja mina aukaisin ulko-oven ja se rontti porhalsi sisalle mun ohi  kuin mitaan ei olis tapahtunut.


Tanaan kavellessani  Tamba lahti jolkottamaan viinikoynnosten valiin...odottelin sita ja kun nain sen tulevan luokseni huuliaan lipoen arvasin, etta se oli syonyt PASKAA!!! Jee, mika ihana tuoksu! Nyt ne on molemmat patiolla, eivat paase ulos eivatka sisaan. Olen jotenkin taynna niita....kuten esikoistakin. Han unohti tehda eraan kotitehtavan. Sanoi mulle etta ' printtaa ja siirra kuvat paperille  ja tuo koululle!". Arvatkaa vaan, teenko niin. Miten se voi ajatella, etta ensi 'syksyna' parjaisi jossain ulkomailla ihan yksikseen????  Melkein joka viikko se on ainakin yhden aamupaivan kotona (nukkuu....) kun on tylsaa ainetta,,,,(draama tunti.) Joten saan tehda ylimaaraisen reissun kouluu ihan vaan hanta kuskatakseni. Facebookissa on kylla aikaa notkua, aamusinkin sinne taytyy menna notkumaan.....Tanaan opetan sita pentua laittamaan pyykkikoneen paalle ja lajittelemaan pyykit, lataamaan tiskikoneen jne. Huomenna saa luvan silittaa omat pyykkinsa....


Tassa viinikoynnoksia kera ruusujen....





Tykkaan tasta talosta ja siina olevasta sisaankaynnista. Ensin on vihreat ovet ja sitten lasiovet. Talo on loma-asunto ja useimmiten tyhja. Hyvaa viikonloppua!



Lisays iltapaivalla...................................

Meidan sanky, mutta ei me olla noin karvaisiksi muututtu, ainakaan viela....

 

2 kommenttia:

  1. Ihana kuva, kun koirat nukkuu niin tyytyväisinä teidän sängyssä, ei edes silmät aukea, kun olet ottamassa kuvaa :-)

    VastaaPoista
  2. Niin, eivat korviansa lotkauttaneet,mut ans olla jos se oliskin ollut Teppo. Ne olisivat varmaan lahteneet kapalamakeen ikkunan lapi.

    VastaaPoista