maanantai 22. marraskuuta 2010

siivouspaiva

Apukeittion ikkunasta yleensa naen vuoret, mutta nyt kaikki oli ihan harmaata....saunankaan ei kiinnostanut menna.Eli perjantaista sunnuntaihin oli sateista ja harmaata.


Lauantai-iltana Sina meni baby sittaamaan eraan Australialaisen perheen lapsia. Ihanaa on se, etta he asuvat meidan alueella. Sina tuntee heidan poikansa entuudestaan koska Sina  opettaa halle espanjaa. Sina on aina torstaisin 3-4 koululla  auttamassa  pienokaisia, jotka tarvitsevat apua esm matikasta tai kielista.
Menimme sinne kuitenkin kahdella autolla ja Sinalle jai sinne Tepon mersu. Saa luvan oppia ajamaan yksinkin ja taalla on iltaisin hiljaista ja pimeaa. Matkaakin vajaa kilometri. 
Tein sita ennen meille kaikille ihan vaan tacoja + kanaa.....Sina sai siella syodakseen Pastaa.



Talon valkoinen  Orkidea kukkii just nyt ja siina on vaan 2 kukkaa.......mutta kukkii kuiteskii!!!
Nyt pitais aloittaa imurointi, lattioden pesu ja vessojen siivous. Kauppaan ja kouluun hakemaan ekat tytot kotiin ja  Miksu on neljaan.

3 kommenttia:

  1. Samoissa puuhissa täällä maanantain aloitin, yläkerta on raivattu, alakerran kaaos odottaa vielä... Kahden kerroksen asunto on mukava, paitsi siivouspäivinä! Lisäksi olis vielä kellarikerros, mutta sen siivous jää yleensä siihen, kun joku vieras on tulossa - vierashuone on siellä :-)

    VastaaPoista
  2. Nuo kotityöt eivät sitten tekemällä lopu. Juuri imuroin koko talon ja ainkin alakerran lattiat pitäisi pestä. Äitiä lähden tänne hakemaan torstaina.

    VastaaPoista
  3. Niin, siivousta ja siivousta, sita riittaa.
    Teilla molemmilla 2 kerrosta siivottavana!!!

    VastaaPoista