maanantai 15. marraskuuta 2010

Aamulla.............

Heraan yleensa ensimmaisena n klo 6-6.15.  Annan koirille ruoat ,juon lasin vetta ja menen Ronin kanssa lenkille(n 1/2 h). Sen jalkeen laitan vedenkeittimen paalle, menen katsomaan onko tyttaret 'varmasti'  heranneet ja jos eivat, koirat herattavat heidat iloisesti hannan heilauksilla. Auris on kaikista vaikein, hanta saa heratella 2-3 kertaa ennen kuin nousee ylos. Joten menen takaisin keittioon tekemaan aamupalaa. 

. 
Yleensa tyttarista ensin saapuu Sina, joka juo silloin talloin kanssani  kahvia, yleensa  kylla kaikille tytoille tee on valmiina kannussa. Joku laittaa sekaan maitoa, joku sokeria ja joku hunajaa.... Teen heille joskus(hyvin harvoin)  puuroa, se ei oiken mene kaupaksi meilla. Niin ja kylmalla ilmalla tyttaret juovat  lamminta kaakaota.
Sina pitaa maidosta ja  muroista, paahtoleipaa,(nutellaa tai hilloa) juustoa, rucolaa, hedelmia, joskus jugurttia, joskus munakasta, joskus lettuja jos olen tehnyt taikinan valmiiksi ed. iltana tai kuten tanaan.  laitoin uuniin  esivalmiit panninit.
Miksu ei juurikaan syo ehka joskus muutaman  kolmioleivan. Tanaan han joi yhden juotavajugurtin and that's all...
Auris tekee yleensa itse munakkaan (haluaa todella kuivan sellaisen, + kevatsipulia ja kuutioitua tomaattia). Muroja/mysleja han ei syo laisinkaan, joskus kylla vanilija jugurttia. Paahtoleipaa teen kanssa , se on varmaan yleisin, mita han syo. Viikonloppuisin meilla on myos pekonia munakkaan kanssa. Ja jos Aurora innostuu, han leipoo meille muffinsseja!
Eli meilla syodaan aamuisin varmaan ihan tavallinen aamupala, mita useissa muissakin perheissa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti