keskiviikko 31. elokuuta 2011

Keskiviikko ja melkein jo syyskuu!

Aamulla satoi vetta ja oli jo hieman koleaa kavella Ronin kanssa sateessa ilman sadevaatteita/sateenvarjoa. Kaipasin ulkoilupukuani, joka oli jaanyt sunnuntaina mokille. Tulimmehan tanne Suomeen Kapin talvesta kesakuuun viimeisina paivina.
Ostin tyttojen kanssa  Ikeasta taman keittioryhman,  tuolinpehmusteet, maton ja viela tuon orkidean, joka nyt kylla pudottaa kaikki kukkansa....help!!
Tuolit on  ok, istuinlevyt vaan ei ole kiinni noissa tuolinrungoissa, kun paketissa ei ollut ruuvimeisselia. Ostin sellaisen tanaan ja huomenna ruuvaan tuolit. Teppo tulee meinaan silloin tanne Kap kaupungista, lopullisesti.
Konttimme tulee tanne maanantaina n klo 9.30 aamulla ja Teppo on silloin taalla, mun taytyy kuitenkin vieda tytot kouluun klo kymmeneksi. Osa tavaroista on pakko vieda varastoomme, tama rivitalon huoneisto on yli 100 neliota, puoletkaan meidan kontin tavaroista ei mahdu tanne.Isoja kaappeja jne. ei niilla ole mitaan virkaa taalla.
Huoneiston seinissa  ei ole mitaan jalkia, joten kaikki taulut ja peilit menevat suoraan varastoon, emme laita mitaan seinille, pahoja kokemuksia ed. asunnosta, yhdenkin vuokratalomme talon omistaja sanoi meille, etta nyt hanen taytyy maalata koko huoneen seinat!!!

Keittion kaapistoja.

Keittiosta paasee takapihalle, se taytyy aidata koirille seka raivata noita molemmin puolin olevia puskia vahan pienemmiksi. taloja on 4 ja asuntoja 16. Hiljainen asuinseutu, tytoilla kuitenkin kestaisi menna bussilla yhta kauan kouluun, kuin Sauvosta Turkuun bussilla!!!



3 kommenttia:

  1. Miltä Suomessa asuminen maistuu?

    VastaaPoista
  2. Ei viela osaa sanoa, olen kuskin hommissa jalleen, tytoilla alkaa koulut ihan eri aikaa ja loppuvat ihan eri aikaa, perjantaina ekalla loppu koulu 11.15!!! Auris sanoo, etta laksyja ei ole nimeksikaan, mitenkohan tasta selviaa...samoin tunnilla kannykat soi ja oppilaat puhuvat eika valita opettajasta mitaan, ihan ihme touhua haneta. Skootterikorttia ollaan hommaamassaAurikselle, 400 Euroa!!! Hevostelu maksaa 10 h 200 Euroa, kallista kallista elaminen ja harrasteet. Katsotaan mita sitten, kun olemme saaneet osan tavaroista tahan rivariin ja opetan tytot kulkemaan bussilla ja molemmat rakit on taalla ja on pimeaa, tuulista ja sataa vetta tai lunta. Olen hakenut muutamille kursseille, katsotaan miten kay.

    VastaaPoista
  3. Onhan tuossa sopeutumista kerrakseen jo koulun alkamisesta alkaen syksyn ja sateiden tuloon... huh. Tsemppiä!

    VastaaPoista