torstai 25. elokuuta 2011

elokuun loppua kohti ollaan jo menosa

Aika on mennyt nopsaan ja kaikkea kivaa ja ei kivaa on tapahtunut.(enemman sita ei kivaa, mutta siita en viitsi puhua)
Konttimme on jo Helsingissa ollut elokuun alusta alkaen, mutta teppo haluaa olla paikalla, kun se puretaan ja han tulee taman kuun lopulla.
Mina muutin tyttojen kanssa vuokra rivariin lahemmaksi koulua.....

Tytoista 2 nuorinta ovat aloittaneet IB koulun ja siina sita sitten totuutellaan ihmeellisiin kouluaikoihin.  Toinen voi menna kouluun aamulla klo 08.25 ja toinen klo 10.00, iltapaivalla paastaan koulusta tietysti eri aikoihin.  (6 km kotoa kouluun) autolla n 10 min kotoa koululle  mutta bussilla n 45 min. Taa on ihan mahdotonta, mutta kun bussit ei kulje niin ei sitten. Samoin tytot kavivat ilmoittautumassa iltalukioon, jatkavat siella espanjaa lokakuussa ja kirjoittavat sen n 2 vuoden paasta , nuorin on silloin 16 vuotias! Taallahan kouluissa ei ole espanjaa......Paitsi kaarinan lukiossa.

Esikoinen lahtee ensi kuussa Lontooseen ja odottaa sita tietysti ihan valtavasti, han pitaa majaa mokilla kera koirien, vahinko vaan, mersu hajosi Turkuun, joten on nalkissa siella mettan keskella.

Roni ei ole viela tappanut kissan kissaa, mutta kun tulee tanne, taalla niita sitten onkin. Sehan oli kadoksissa viikon paivat, (lahti multa bambin peraan) menetin jo toivon, mutta eraana aamuna se jolkotti patiollemme ja hihna oli purtu poikki!
Nyt nukkumaan, huomenna aamulla tytot menee samaan aikaan kouluun ja mina koitan josko se mersu lahtisi kayntiin, etta saataisiin ajaa se taalta Turusta tonne maaseudun rauhaan odottamaan Teppoa.






Ei kommentteja:

Lähetä kommentti