keskiviikko 7. huhtikuuta 2010

Roni the Killer

Siis ei voi olla totta, meidan Roni retku tappoi iltakavelylla angorakissan!! Ihan tosta vaan se hyokkasi pimeassa eraan autotallin nurkkaan, mulla on kaytossa sellainen flexihihna, 5 m pitka, ja ...siina se taisteli kissan kanssa. En saanut sen leukoja irti, siihen sitten viela stoppasi eras saksalainen pari ja he totesivat, etta se on kuollut, anna olla...he soittivat vartijat paikalle ja siihen sitten jain selittelemaan vartijoille jotka olivat ihan pissit poksyissa, pelkasivat Ronia ihan sikana.
Miten voi olla, se on niin kiltti, ei tee mitaan  ja kissat seka oravat ovat sille ihan kauhistus!! Nyt sitten odottelen taalla, etta joku soittaa ovikelloa ja vetaa mua turpaan....ma en kylla jaksa tota koiraa nyt yhtaan. Ei sen kanssa voi kavella taalla, mun taytyy menna tuonne ylos viinitilalle sen kanssa sitten vaan joka paiva x 2.
Muuten taalla on ihan 'normaalia'.  Tyttojen koulu alkoi eilen , paikallisten vasta ensi viikolla joten tiet ovat viela hiljaisia liikenteesta.

3 kommenttia:

  1. Auts, olipas ikava juttu... Huh, eihan naista aina tieda. Meilla oli syksylla kokeilussa yksi koira, ja eikos vaan ekalla metsastysreissulla puraissut jotain retkeilijaa. No, se koira piti sitten lopettaa heti. Ajattelin vaan, etta jos olisi sattunut jotain sen kanssa jo kotona. Vaan se oli niin kiltti ja rauhallinen. Vaan eihan se meilla ehtinyt kauhean kauaa olemaan.

    VastaaPoista
  2. Jestas, melkoinen "ylläri"! Joku ehkä säikäytti tai aiheutti jonkun muun sätkyn ja koira päätti näyttää taivaan merkit kissalle...

    Mitä kissan raadolle tapahtui, veikö vartijat sen vai jäikö sinne tapahtumapaikalle?

    VastaaPoista
  3. Perheenaiti, vartijat laittoivat sen jatepussiin ja veivat sen mennessaan. Vielakin on moykky kurkussa ja tyttaretkin yrmivat Ronia.
    Viikonloppuna saan varmaan raivokkaan kissanomistajan 'niskaani'. Ovat varmaan lomalla, paikalliset koulut alkavat maanantaina.

    VastaaPoista