perjantai 3. kesäkuuta 2011

Muutto takaisin Suomeen

Nain on sitten asiat, mistaan ei ole ilmaantunut toita, joten muutto Suomen Turkuun on varmistunut.  Pakkaajat tulevat parin viikon paasta ensi viikko on kiireinen, ystavien laksiaisia, hammaslaakaria, koulussa kaiken laista juttua.....Parasta on se, etta eilen Sina paasi inssiajosta lapi, tanaan en vienyt tyttoja kouluun vaan SINA AJOI ITE!!!!!
Jotenkin vaan olen ollut saamaton blogin suhteen, valvonut oita miettien miten esikoinen parjaa Lontoossa ja miten toiset ......paivisin sitten on ihan tootti olo enka ole ehtinyt ottamaan paikkareita.
Joten kun lennan taalta pois 29.6 lopetan bloggailun................................................................................

Roni tempaisi oravan peraan niin voimakkaasti, etta kynsi hakesi pahoin, tassu siteessa 4 pvaa.


Katsomassa Polo ottelua



Mun uudet kumpparit (vuotavat)



Sinan Prom kuvia








Ja nyt lahden elainlaakariin, Roni tarvii viela yhden rokotuksen lentoa varten. 

5 kommenttia:

  1. Voi elä lopeta bloggailua! Olisihan sitä kiva kuulla kuulumisia sielta Suomestakin. Kaikesta kulttuurishokista jne vaikka. Pliis ;). Minusta naita sinun juttuja on ollut mukava lukea. Se on kuin kaveri katoaisi, jos ei enaa saa kuulla kuulumisia.

    VastaaPoista
  2. Isoja muutoksia edessä. Jos blogin lopetat, niin pidetäänhän kuitenkin yhteyttä!
    Paljon terveisiä teille kaikille.

    VastaaPoista
  3. Minustakin olisi kiva lukea bloggailua Suomeen muutosta! Ollaan tunnettu niin kauan, ala nyt katoa! <3

    VastaaPoista
  4. Teillä on tosiaan isoja muutoksia edessä. Millä mielellä tyttäret ovat paluusta?

    Minäkin toivon, ettet lopettaisi bloggausta. Olisi mukava kuulla, miten asettuminen Suomeen sujuu - sehän voi meilläkin olla joskus edessä. :-)

    Sujuvaa muuttoa!

    VastaaPoista
  5. Kiitos tytot! Katsotaan nyt.
    Muuttomiehet tulivat maanantaina, eilen oli Sinan valmistujaiset, tanaan muuttomiehet ja huomenna on vapaata kaikille joten viela perjantaina tasossa on laatikoita siella taalla.
    Sina on AUriksen kanssa hammaslaakarissa (ajaa Jeeppiani) ja myohemmin menen sen kanssa laakariin,...kauheasti touhuamista, huomenna viimeiset ostokset mitka menevat konttiin.

    VastaaPoista