tiistai 22. maaliskuuta 2011

18 vuotias esikoisemme

Niin aika kuluu, tanaan han taytti 18 vuotta!! Hanella on klo 12  inssiajo.
Leivoin eilen illalla kakun ja aamulla taytin sen. Ensimmainen onnittelusoitto tuli jo heti klo 24 !!!

Kun me olimme syomassa kakkua, Sinan 3 kaveria tulivat pation kautta sisalle kauhealla metelilla...todella kiva yllatys ja etta Sharinan aiti viitsi hakea kaikki mukaansa. He soivat kakkua ja joivat teeta jonka jalkeen poistuivat. Sinan piti menna suihkuun ja lahdin viemaan hanta sinne inssipaikan lahettyvalla olevaan harjoittelurataan kertaustunnille.




Laatikossa Miksun ja Auriksen ostamat lattanat karvasaapikkaat, Englantiin, seka meidan ostama lehma pipo. Se oli meista toosi hauska, ajattelimme kylla etta Sina olisi suuttunut siita, mutta ei!







Roni katosi eilen, olin vahan vasynyt ja otin molemmat koirat lenkille klo 23 aikaa. Kotinurkalla takaisin pain tallustellessamme  Roni bongasi kissan, joten mun oli pakko paastaa jompi kumpi koira vapaaksi ja se oli Roni. Sita ei ole vielakaan loytynyt. Pelkaan vahan, koska silla oli fleksi ja se on ennenkin jaanyt siita kiinni,,,,,


Ennen klo 14 vartijat soittivat jalleen, mutta nyt ilmoittivat etta ovat tuomassa ronia kotiin. Menimme ulos odottamaan sita, ajattelin etta se on ihan kurainen joten vedin vesiletkun esille ja hain 4 koirien pyyhetta. Kun sitten vartijoiden auto pysahtyi talomme kohdalle, he sanoivat etta jos vilkaisen ensin, onko koira meidan ja sitten paastaisivat sen vasta ulos autosta. Ja JES, se oli meidan karkurimme! Kiittelin kovin ja Roni jolkotteli sisalle todella kauniisti. Kavin kaupassa ja ostin muutaman taytekakun, kekseja ja suolaisen piirakan seka juotavaa jotka kiikutin sitten vartijoillemme kiitokseksi.

Roni pari paivaa sitten pihallamme.
 Pian meille tulee Sinan kavereita, sitten vien ne Camps Bayhin illalliselle (7 nuppia) ja haen heidat sielta kotiin n. klo 24-01.

Huomenna menemme sopimaan Sinalle uuden inssiajan, (eli ei paassyt lapi, auto meni taaksepain joten koko  ajo tyssasi 8:saan minuuttiin, ) toivottavasti saadaan se ennen kun han lahtee taalta lopullisesti pois kesakuun lopulla.

Hanelle tuli myos tieto Suomesta, paasisi Helsinkiin Haaga Helian paasykokeihin, mutta Sina selitti jotein, etta jos menee sinne ei paase englantiin ja sinne han haluaa todella menna. Taytyy nyt viela tarkistaa koko juttu ja miettia, mita tehda.


Hyvaa tiistain jatkoa kaikille!!! Lahden Ronin kanssa lenkille, ennen kun tulee pimeaa....
 

3 kommenttia:

  1. Niin ne lapset vanhenee. Mutta me vanhemmat ei, eikös niin?:-) Onnittelut yhdeltä ikinuorelta Suomi-tädiltä, ei kun siis tietenkin tytöltä:-)

    VastaaPoista
  2. Sydämelliset onnittelut täysi-ikäiselle :)

    T. Minna

    P.S. Voi ei, toivottavasti koira löytyy...!

    VastaaPoista