lauantai 26. helmikuuta 2011

sommerset west - stellenbosch vali

Torstaina oli kokkikerho Hollantilaisen jasenemme kotona De Salzessa...samantyylinen estate, kuin missa me asumme. Golfkenttaa ja viinitilaa....






Kuva mun kukasta jossa on paljon kukkia......



U2 konsetti viime viikon pejantaina





Nyt kuskaamaan tyttoja ja poikia, meilla oli viime yona 2 tyttoa ja 2 poikaa yota, Auriksen kavereita, nyt vien kaikki koululle. Siella on  ohjelmaa lastenkodin lapsille....ja yla-aste menee sinne viihdyttamaan niita, peleja, grillausta jne.
Miksun kaveri Kate  tuli tanne (on yokylassa) ja jatkan niiden kahden kanssa matkaa rannalle, jossa he tapaavat kavereitaan ja mina menen siksi aikaa kahville eraan brittiaidin kanssa.
Illalla......lisaa kuskin hommia en tieda viela mitaan minne ja keta ja koska??? Tiedan vaan etta Sinan tyttokaveri tulee meille myos yokylaan....
Teppo pelaamassa nyt jalkapalloa mutta sanoin halle, etta klo 14 han saa luvan hakea tyttoja koulusta kotiin, paitsi etta Sina taytyy vieda kampaaajalle tukan leikkuuseen (ja se on iiihan eri suunnalla, katsotaan miten kay).

Viikonloppuja!!

2 kommenttia:

  1. Kuulostaa aika hektiseltä tuo sinun kuskin elämä:-) Hattua sinulle nostan, kun jaksat. Tämä mami on vähän laiskan puoleinen, tunnustan.

    VastaaPoista
  2. Kiitos Pirpana, sunnuntaina en autoillut yhtaan, olin 'lakossa'.

    VastaaPoista