keskiviikko 8. joulukuuta 2010

Lammin saa jatkuu

Eilen olin meidan Bible stydyn lounaalla....tassa kattauskuvia. Sampylan ymparille oli laitettu ihana ohut hopeakirjailtu paperi ja se oli kiinni hopeanarulla. Siina oli viela yrttien oksia...pahus kun en ottanut lahikuvia....




Kavin koulun jalkeen Auriksen ja Sinan kanssa vaihtamassa autoliikkeen mese omaan meseen (huollossa jalleen, maanantai auto) ja poikkesimme Waterfronttiin katsomaan, mitas uutta siella olis.


Tanaan on jo kolmas kuuma paiva. Peruin golf tunnin, ei jaksa huitoa mailaa.....lahden siivoamaan.
Hyvaa viikon jatkoa kaikille!

LISAYS..................................................................................

Meilla on takan reunalla 'teipattuna' tyttarien joulusukat Kiinan ajoilta. Otin niista kuvaa ja katsoin alas.....HAMMYRI!! Ei muuta kun ryntays autotalliin hakemaan myrkkya, mut palatessani se lurjus oli tietysti jo  kadonnut. Etsin sita joka huoneesta,sehan on vikkela kuin mika. Se kiipeilikin olohuoneen nojatuolin alapuolella ja ei muuta kun myrkkypilvet kehiin. Kavaisin vaihtamassa vaatteet (olin lahdossa hakenaan Sinaa koulusta kotiin, mut se oli jalleen kadonnut. Nyt taalla palyillaan, missa se on????MA EN KESTA NIITA!


Niin ja olette varmaan lukenee/nahneet televisiosta juttua taalta. Ruotsalaissyntyinen Anni, joka tapettiin taalla haamatkallaan,,,,,se kuljettaja, Zola Tongo on ollut myos meidan luottokuljettajamme. Aina ystavallinen,avulias, kohtelias ja aina ajoissa paikalla.  Han on kuskannyt tyttariammekin oiseen aikaan, no sita sattuu ja tapahtuu ja meilla kaikki hyvin.

Bongasin ulkoa peiton ja muutaman kirjan...tyttaret olivat jattaneet ne eilen ulos. Aamuyosta meidan kastelulaitteet kastelevat nurmikon....kirjojen sivut 'hieman ' kipristyneet......Roniakin naurattaa, mua ei.

5 kommenttia:

  1. oi, kun oli ihanasti katettu pöytä. Mä rakastan kaikenlaisten kattausten tekoa ja nyt odotan malttamattomana, kun on pitkästä aikaa joulupäivänä vieraita,joten pääsee vähän säätämään:-) Oman väen kesken en oikein innostu koristelemaan.

    VastaaPoista
  2. Niin, mustakin on ihanaa kattaa poytaa eri teemalla. Tyttaretkin tykkaavat nyt joulun aikaa laittaa kaikkea nattia poytaan.

    VastaaPoista
  3. Ihanasti todettu: "on liian kuuma golfata, ryhdyn siivoamaan" :-D Teillä lienee ilmastointi sisällä?

    Mukavaa joulun odottelua!

    VastaaPoista
  4. Ihanat koirat! Ja teilla on siella kesa, vau! :) Miss ya <3

    VastaaPoista
  5. Perheenaiti, tassa talossa ei ole ilmastointia, mutta saan lapivedon taloon..ovia niin mahdottomasti.
    Susa, I miss you too!

    VastaaPoista