torstai 9. syyskuuta 2010

Torstai aamun kuvia

Aamulla  oli aivan mahtava ilma, niin lamminta ja tuuletonta. Pitaa kayda puutarhaliikkeessa katsomassa, mita on tarjolla, ups, unohdin ottaa kuvan meidan sitruunapuusta, jonka pongasin viime viikolla  muiden vihreiden puiden joukosta...
Mut tassa tielta ja paaoven kohdalta...


Mun viimeisin tapettava, vissiin joku leopardi orkidea, lahi -ja- normaali kuva




 ja unohdin kertoa, Sina paasi kirjallisista lapi 16.8 joten nyt han saa ajaa....ja nyt ajaa koulusta kotiin joka paiva. Mulla kadet hikoilee....


Seka viela pihamme puolelta tama samainen kukka seka meidan movie night huoneen ikkunat

2 kommenttia:

  1. Voi miten kaunista siellä on näin kesän kynnyksellä, ihanan aurinkoistakin.

    Jestas, tyttäresikö opettelee ajamaan "väärän puoleisesti"? Huh, minä en uskaltaisi! Joko hänellä on ajokortti vai vasta jonkinlainen harjoittelulupa? Millainen autokoulusysteemi siellä on?

    VastaaPoista
  2. Kiitos, iltapaivalla synkkeni ja alkoi sade :-)
    Taalla voi menna kirjalliseen testiin 17 vuotiaana, sitten saa tuon "L" peffaan. Han Ei saa ajaa yksin, vaan aina joku kortillinen vieressa. Han ottaa autokoulutunteja, aloittaa ensikuussa, en tieda kuinka kauan, mutta olemme buukanneet 10 x 1 1/2 tuntia (n 100 euroa) Auto on muistaakseni Yaris, manuaali.
    18v kun tayttaa voi menna ajokokeeseen, talla on vaan ruuhkaa joten menemme varaamaan sen heti joulun jalkeen. Han tayttaa 18v 22.3.

    VastaaPoista