tiistai 1. joulukuuta 2009

Metsaa, metsaa ja Tamba

Meilla on tanaan klo 17 aika elainlaakarissa. Menen molempien kanssa, koska Ronilla on joku verinen jalki paassa...aina jotain, jos edes suunnittelenkaan Suomi lomaa. Viimeeksihan Tamba sai pennut.

Mutta olin tana aamuna ihan yksin  metsassa ja siella sitten tuoksui hyvalle tuo manty.  Sakylan metsasta nama kuvat kavisivat ,ainakin muutamat .










3 kommenttia:

  1. Kyllä tuo tosiaan kävisi suomalaismetsästäkin - paitsi vuori taustalla vähän pilaa mielikuvaa. :-)

    VastaaPoista
  2. Hei pitkästä aikaa!
    Mitä tuo valkoiselta näyttävä on tuossa ekassa kuvassa?? Mitä eläinlääkärissä selvisi? Jos se on ollut toi hämähäkki ja puraissut palasen päälaesta? Toivottavasti kuitenkaan ei...

    VastaaPoista
  3. Kiitos perheenaiti, joo tuo vuori on kylla aikamoinen. Kuva on vahan huono, mutta vasemmassa puolessa vuorta kutsutaan elefantin silmaksi, siella on vuori jossa on lahde.
    Jenni, se on Tamba, kuva on huono, koska kuvaan kannyllani. Kukaan ei ole vielakaan ostanut kameraan laturia. Elainlaakari antoi Tamballe 2 laakekuuria, ja 10:nen pvan paasta pitaisi tuntea, onko se patti lahtenyt vai suurentunut. Roni on hanesta ok ja se jalki sen paassa onkin jo parempi. Takatukka vaan sojottaa hassusti pystyyn siita kohtaa.

    VastaaPoista