maanantai 2. marraskuuta 2009

Netti toimii jalleen...

Siis, meidan tytot lataavat musiikkivideoita, katsovat elokuvatrailereita yms, joten sen johdosta meitin netti ei jaksa pyoria loppukuusta ollenkaan. Mutta oli kivaa iltaisin,kun kukaan ei roikkunut netissa....

Tamba oli viime maanantaina siina steriloinnissa. Vein hanet aamulla klo 08 jalkeen ja hain kotiin klo 15. Morfiinissa, ei meinannut tassu nousta rapulle....


Olimme viime keskiviikona tarkastus kaynnilla ja kaikki hyvin. Tana perjantaina menen otattamaan tikit pois ja sen jalkeen pitanee tarkkailla Tamban painoa, kuulemma lihoaa...

Teppo lahti perjantaina Suomeen ja tana iltana lentaa Pariisiin, takaisin taalla on perjantaina myohaan....

Eilen aamulla, vein ensin Auriksen heppatarhalle tekemaan hyvantekevaisyys toimintaa ja sitten Ronin kanssa lenkille ihan taalla meidan alueella. Eras mies jolkotti vastaan ja halla oli saksanpaimenkoira hihnassa, kultainen noutaja vapaana joka paattikin etta "Hei toinen uros, ei kun nyt menen vetaa sita turpaan!".  Se tulla jolkotti suoraan Ronia  kohti ja kavi Ronin niskaan, mina tietysti kiljuin kuin hinaaja ja yritin vetaa Ronia siita tilanteesta pois,(Ronilla kuonopanta)  ei perkula se sakemanni kavi Ronin persuksiin joten silla miehella oli 'kadet taynna' sen sakemannin kanssa ja mina yksin sain hoitaa 2 tappelevaa noutajaa, onneksi siihen tuli autolla eras nainen joka heitti jaateet koirien niskaan, ja jossain vaiheessa siihen tuli golf autolla 2 miesta pitamaan siita toisesta noutajasta kiinni. "meidan koira ei ole KOSKAAN tehnyt noin", se mies sanoi, Joo Per**kele, se on siis niin sita!!! Roni oli hieman verinen poskista ja kaulasta , nainen autolla tarjosi meille kyydin kotiin, jossa sitten pesin Ronin ja tutkin, oliko jotain reikia. Onneksi sen karva on niin tuuhea ja pitka, etta ei mitaan elukkalaakari reissua pitanyt tehda. Varmaan tunti tapahtuneesta se mies soitti meidan ovikelloa ja kyseli onko kaikki hvyin, maksaa kaikki laskut jne. Mina vaan kiittelin ja vahattelin, ei tassa mitaan, mene vaan ja anna sen rakin riehua vapaana...Teppo oli kuitenkin laittanut meidan alueen  toimistolle taalla viestia, etta voisko ne laitta jotain tiedotetta asukkaille, miten taalla pitaisi kayttaytya koiran kanssa.

 Ei se mitaan, illemmalla, Aurora haki autostani repun illalla ja jatti ulko-oven auki. Roni karkasi (meni varmaan etsimaan sita noutajaa, jai vissiin se  tappelu kaivelamaan) Mina ja tytot etsimme sita pitkin golf kenttaa ja autolla ajeltiin aluetta pitkin ja poikin.   taskulamppujen kanssa (yokkareissa)  viela myohemmin lahdimme golf kentalla ja vartijat tomistelivat paikalla ja lupasivat auttaa. N . 22.30 soittivat etta se retku on tulossa kotia kohti vartijoiden saattamana, lahdin ulos ja nain, miten Roni kavella jolkotti hanta ylhaalla (vapaana) 2:n vartijan seuratessa sita...AAAAAAAAAAH Mrs Suominen your Roni.....great, ja kotiin!!!

Tana aamuna Tambaa ulkoilluttaessani tormasin siihen heppuun, jolle Teppo sen mailin oli laittanut. Lupasi tehda asian eteen jotain. Vahinko vaan, etta se toinen osapuoli, omistaa taalta 3 taloa ja silla on iso rakennusliike, me ollaan taalla vaan vuoteen 2011 kesakuuhun, joten ....ehka pitaisi unohtaa koko juttu......nyt hakemaan osaa tytoista kotiin, Auris on koulussa viiteen( koripalloa) ja Sinalla alkaa klo 5 kiinantunnit.Taxi mama lahtee!!!

2 kommenttia:

  1. Huh, tappelevat koirat ei ole mitään kivoja, varsinkin jos on itse siinä seassa. Onneksi ei käynyt pahasti.

    Mulla oli kerran puoli vuotiaat sakemannit hihnoissa kävelyllä ja kun yhden talon pihassa koira rupesi haukkumaan, nämä kaksi (narttuja) päättivät ruveta rökittämään toisiaan. Oli siinä pitelemistä, tempoileva koira kummassakin kädessä ja kumpaakaan ei voinut päästää irti, kun olisi käynyt heti toiseen kiinni. Onneksi omistajat kuulivat mökkälän ja tulivat hätiin.

    Nytkö teille ei sitten enää tule suloisia koiranpentuja?

    VastaaPoista
  2. Perheenaiti, ei pentuja. Viimeiset 2 haettiin just ennen mun kesalomalentoa Suomeen. Mut olen ollut yhteydessa heihin, kaikki hyvin.

    VastaaPoista