sunnuntai 19. heinäkuuta 2009

Kaikki pennut varattu!!!

Eilinen nukkuma asento, luulisi niskan olevan poikki.
Roni ja oranssipanta pentu, joka sai viimeisena kodin.

pennut toisella puolen pihaa, joka on ihan kayttamaton, mutta nyt pennut melskaavat siella pari kertaa paivassa. Patio oli tanaan ihan patsi, tanaan oli hellepaiva.


Eilen klo 12 olimme elainlaakarissa. Pennuille ostimme kaulapannat, ja niille annettiin 3:s matolaakitys, kuunneltiin sydanaanet, katsottiin purenta, mitattiin lampo, annettiin eka rokotus ja iskettiin paksu mikrosippi neula niskaan. 45 min meni koko touhuun.

Iltapaivalla tuli uusi perhe katsomaan 3 vapaana olevaa pentua, ja ottivat yhden ruskeahkon. Samoihin aikoihin tuli eras aiti tyttarensa ja tyttaren kaverin kanssa katsomaan omaa pentuaan, pennulla on syntymamerkki selassa, tummempaa karvaa......

tana aamuna eras nainen joka oli perjantaina katsomassa pentuja ja varasi pienimman ja vaaleimman pennun, (piti keskustella miehen kanssa, joka kuulemma ei pida koirista) niin han soitti ja sanoi soittavansa uudestaan, koska tulee hakemaan pentunsa kotiin. Viela oli 1 pentu vapaana, mutta tana aamuna klo 9.30 tuli aiti 2 tyttarensa kanssa katsomaan pentua, ja sanoi ottavansa hanet!!!!!!! IHANAA!!!!



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti